Ulaznice

Svi strani filmovi imaju hrvatske titlove.

Prije svake kinoprojekcije dijelimo besplatni kôd za gledanje filma/ova na našoj VOD platformi volimdokumentarce.net. Posjetitelji mogu iščitati kôd na platnu.

CIJENE ULAZNICA

REDOVNA ULAZNICA
Cijena redovne ulaznice je 22 kune a za umirovljenike iznosi 15 kuna uz predočenje osobne iskaznice.

 

GODIŠNJA ULAZNICA
Cijena godišnje ulaznice je 150 kuna a omogućava:

  • ulaz na više od 70 filmova
  • 5 besplatnih DVD-a pri učlanjenju
  • mjesečni programski deplijan šaljemo na vašu kućnu ili e-mail adresu
  • 5 filmova godišnje za besplatno gledanje uz promotivni kôd na volimdokumentarce.net

Godišnje ulaznice možete zatražiti na blagajni kina ili na sljedećem linku. Godišnja ulaznica ne omogućava ulaz na događanja i projekcije u sklopu gostujućih filmskih festivala i manifestacija.

 

BESPLATAN ULAZ
Ulaz na programe Doku-matineje, Masterclass i Demokracija za početnike je besplatan bez prethodnog preuzimanja ulaznica.

 

REZERVACIJE I PRODAJA ULAZNICA:
Ulaznice za svaki film mogu se kupiti na našoj web stranici ili rezervirati upitom na email adresu info@dokukino.net, a iste se mogu podignuti na blagajni Dokukina KIC najkasnije 15 minuta prije početka projekcije.

 

RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Ulaznice možete kupiti na blagajni Dokukina KIC koja se otvara 1 h prije početka prve projekcije dana ili na našoj web stranici.

 

ŠKOLSKE PROJEKCIJE
Prema dogovoru organiziramo projekcije kreativnih i angažiranih dokumentaraca za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i razne edukacijske sadržaje. Ako ste zainteresirani za dovesti vaš/e razred/e u Dokukino, kontaktirajte nas na e-mail adresu dokukino@restarted.hr.

Ovisno o broju posjetitelja za grupne školske dolaske odobravamo popust na ulaznice, a ulaz za učitelje i nastavnike u pratnji je slobodan.

 

PROJEKCIJE S ENGLESKIM TITLOVIMA
Želja nam je strane posjetitelje i građane Zagreba uključiti u naš program, pa svakoga mjeseca dio projekcija ima i engleske titlove. Sve domaće filmove te filmove na razumljivim jezicima iz zemalja ex-Yu prikazujemo s engleskim titlovima, a projekcije posebno ističemo u programskim knjižicama i na web stranici.