Ulaznice

REZERVACIJE I PRODAJA ULAZNICA:

Ulaznice možete kupiti na blagajni Dokukina KIC (ispred ulaza u dvoranu, Preradovićeva 5, 1. kat) koja se otvara 1 h prije početka prve projekcije dana. Dnevni raspored projekcija pogledajte na linku.

Ulaznice za svaki film mogu se kupiti i na našoj web stranici  ukoliko koristite PayPal ili rezervirati upitom na email adresu info@dokukino.net, a iste se mogu podignuti na blagajni Dokukina KIC najkasnije 15 minuta prije početka projekcije.

Svi strani filmovi imaju hrvatske titlove.

Prije pojedinih kinoprojekcija dijelimo besplatni kôd za gledanje filma/ova na našoj VOD platformi volimdokumentarce.net. Posjetitelji mogu iščitati kôd na platnu.

 

CIJENE ULAZNICA

REDOVNA ULAZNICA
Cijena redovne ulaznice je 3 € a za umirovljenike iznosi 2 € uz predočenje osobne iskaznice.

 

GODIŠNJA ULAZNICA
Cijena godišnje ulaznice je 30 € a omogućava:

  • ulaz na više od 120 filmova
  • 5 filmova godišnje za besplatno gledanje uz promotivni kôd na volimdokumentarce.net

Godišnje ulaznice možete zatražiti na blagajni kina ili na sljedećem linku. Godišnja ulaznica vrijedi godinu dana od datuma početka pretplate.

Godišnja ulaznica ne omogućava ulaz na događanja i projekcije u sklopu gostujućih filmskih festivala i manifestacija. Molimo korisnike godišnjih ulaznika da prije dolaska na projekcije naprave rezervaciju na info@dokukino.net kako bi osigurali svoje slobodno mjesto.

 

BESPLATAN ULAZ
Ulaz na programe Doku-matineje, Masterclass i Demokracija za početnike je besplatan bez prethodnog preuzimanja ulaznica.

 

ŠKOLSKE PROJEKCIJE
Prema dogovoru organiziramo projekcije kreativnih i angažiranih dokumentaraca za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i razne edukacijske sadržaje. Ako ste zainteresirani za dovesti vaš/e razred/e u Dokukino, kontaktirajte nas na e-mail adresu dokukino@restarted.hr.

Ovisno o broju posjetitelja za grupne školske dolaske odobravamo popust na ulaznice, a ulaz za učitelje i nastavnike u pratnji je slobodan.

 

PROJEKCIJE S ENGLESKIM TITLOVIMA
Želja nam je strane posjetitelje i građane Zagreba uključiti u naš program, pa svakoga mjeseca dio projekcija ima i engleske titlove. Sve domaće filmove te filmove na razumljivim jezicima iz zemalja ex-Yu prikazujemo s engleskim titlovima, a projekcije posebno ističemo u programskim knjižicama i na web stranici.