Besplatni filmovi za doku-izolaciju!

Besplatni filmovi za doku-izolaciju!

Pandemija virusa Covid-19 zasigurno će ostaviti dubokog traga na svijet u kojem živimo, toliko da vjerojatno nikad više neće biti isti. Dok čekamo da nastupi budućnost i vrijeme zaraze postane prošlost, s akcijom podrške lakšeg izdržavanja mjera opreza i izolacije, zagrebački Restart solidarno se pridružuje nastojanjima za održavanjem javnog zdravlja i otvara bogatu online doku-riznicu Restart labela s 20 potpuno besplatnih naslova!
Dovoljno je otići na web stranicu volimdokumentarce.net, kliknuti rent na odabranom filmu te upisati kôd DOKU-IZOLACIJA
Osim besplatnih filmova, online kolekcija filmova donosi i stotinjak raznolikih dokumentaraca dostupnih za gledanje uz minimalnu naknadu. Među njima se nalazi i dokumentarni hit Medena zemlja, kao i veliki broj kreativnih i angažiranih dokumentarca sa svih strana svijeta.
Na web adresi volimdokumentarce.net u sljedećim će danima biti dostupni online i odabrani naslovi s repertoara Dokukina KIC, također po ‘kriznim cijenama’, a sve u svrhu podizanja kvalitete (kulturnog) života filmofila u vremenima karantene, ali i kao način održavanja nezavisne kulture živom u ovim vrlo nepovoljnim uvjetima.
Više informacija i popis besplatnih filmova možete pronaći na restarted.hr