30.12.2020 (18:15))">

Novi praznični tjedan na volimdokumentarce.net donosi biografski doks Životi Alberta Camusate pet najgledanijih dokumentaraca s platforme u pola cijene.

Natrag

Novi filmovi i praznični paketi

Uz želju da tlo ispod nas napokon prestane podrhtavati, u novi praznični tjedan na platformi volimdokumentarce.net ulazimo s biografskim filmom Životi Alberta Camusa, posvećenom ovom slavnom filozofu i piscu, autoru Kuge i Stranca.

 

Dokumentarni film prepun prekrasnih arhivskih snimki, hrvatsku je premijeru imao na ovogodišnjem Subversive Festivalu, a otkriva nam kratku i energičnu sudbinu ovog modernog klasika, novinara, borca, pisca i prije svega buntovnika koji je svoj kultni status definitivno stekao s dobitkom Nobelove nagrade 1957. godine. Film Životi Alberta Camusa dostupan je uz minimalnu naknadu od 3 dolara.


Uz želju da zima ipak postane barem doku-sretnija, Restart svim ljubiteljima dokumentarizma poklanja pet najgledanijih dokumentaraca u pola cijene. Riječ je o filmovima Medena zemlja, makedonskom kandidatu za Oscara i jednom od najuspješnijih ostvarenja svih vremena s naših prostora; Srbenka Nebojše Slijepčevića, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih dokumentaraca proteklih godina; Selfie, zabavan i istovremeno potresan autoportret dvojice tinejdžera iz srca napuljske mafije.

 

U ponudi je i Stieg Larsson: Čovjek koji se igrao vatrom, doks o dramatičnom životu i nasljeđu žestokog švedskog borca protiv nacizma, poznatijeg kao autora globalno popularne trilogije Millennium, te Dubina dva, „forenzički dokumentarac“ srpskog redatelja Ognjena Glavonića, prozvan tako od strane kritičara zbog nevjerojatne preciznosti s kojom se suočava s temom ratnih zločina nad kosovskim Albancima 1999. godine. 

 

U drugom prazničnom tjednu produžujemo i prošlotjedni paket od pet besplatnih naslova. Više informacija o besplatnim filmovima na poveznici.


Za sve filmove s popustom kao i one besplatne potrebno je upisati kôd DOKU-PRAZNICI. Akcija traje do srijede, 6. siječnja 2021. godine.Više informacija o filmovima na poveznici.

Natrag

Nema nadolazećih događanja.

Naša arhiva Vam stoji na raspolaganju.