Najbolji filmovi s repertoara

08.04.2020 (13:31))">

Na platformi volimdokumentarce.net odsad možete pronaći i odabir najboljih filmova s repertoara Dokukina KIC. Prvi filmovi koje možete pogledati su: Ptica na žici: Leonard Cohen, Stieg Larsson - Čovjek koji se igrao s vatrom Carmine Street Guitars.

Natrag

Najbolji filmovi s repertoara

Dokukino KIC u vašem domu

U tijeku kampanje za mjere doku-izolacije posvećene olakšavanju života za vrijeme pandemije uz 20 potpuno besplatnih naslova na platformi volimdokumentarce.net, Restart pokreće novu akciju – ovoga puta s izborom najboljeg s repertoara Dokukina KIC s novim naslovima koje ćemo dodavati svaki tjedan.


Svoj virtualni rad Dokukino započinje s tri naslova, od kojih se ističe biografski dox Ptica na žici, snimljen tijekom turneje Leonarda Cohena iz davne 1972. kada je ovaj legendarni kantautor bio na početku svojih tridesetih, ali s već postignutim kultnim statusom među ljubiteljima njegova specifičnog izričaja melankoličnog folk-šansonijera.

Pticu na žici donosimo u suradnji s Beldocs – Međunarodnim festivalom dokumentarnog filma, a tijekom narednih tjedana bit će tu još filmskih iznenađenja iz njihove bogate ponude.

 

Na platformi je dostupan još jedan intrigantni biografski dox – Stieg Larsson - Čovjek koji se igrao s vatrom o švedskom novinaru i istraživaču  najpoznatijem kao autoru bestselerske trilogije Milenijum


Uz minimalnu naknadu pogledajte i film Carmine Street Guitars. Ova šarmantna i dirljiva posveta rock ikonografiji donosi priču o malenom glazbenom dućanu koji se u srcu Greenwich Villagea opire sveprisutnoj gentrifikaciji.


Na platformi volimdokumentarce.net dostupno je 20 potpuno besplatnih naslova kao i stotinjak tematski i žanrovski raznolikih filmova dostupnih uz minimalnu naknadu.


*Popis besplatnih naslova i detaljne upute za gledanje: https://bit.ly/3bjhOQ2

 

Natrag

Nema nadolazećih događanja.

Naša arhiva Vam stoji na raspolaganju.